Mágnestábla

2020.máj.21.
Írta: Faludi Kiss Ákos

Hová tűnt az egykori spanyol sikercsapat, a Super Depor? (1. rész)

Az ezredfordulót követően a Galaktikusok árnyékában, a katalánok hanyatlásának küszöbén, kivárta a megfelelő pillanatot az egykor Super Depor néven ismert, Deportivo La Coruna. Egy szerethető spanyol kiscsapat, akik nagyra törtek, de nem tudtak megragadni a legjobbak között. Mi történt a galíciai klubbal?

deportivo.jpg

Tovább

Hová tűnt az egykori spanyol sikercsapat, a Super Depor? (2. rész)

A Deportivo La Coruna történetével foglalkozó sorozat második részében az ezredforduló és az azt követő évek kapnak szerepet. A csapat igazi sikerkorszaka, ahol pénzt nem sajnálva építették fel a kis galíciai város "nagycsapatát". Mi kellett a hőn áhított sikerhez? Carlo Ancelotti pályafutására milyen hatással volt a Deportivo? 

dcg-ntuxkaipsg2.jpg

Tovább

Hová tűnt az egykori spanyol sikercsapat, a Super Depor? (3. rész)

Az utolsó részhez érkeztünk, ahol a Bajnokok Ligája menetelés mellett a szomorú hanyatlásról is beszámolok, mely nagyon hamar bekövetkezett. Mi vezetett a gyors bukáshoz? Egy tizenegyesnek köszönhető mindez és egyben José Mourinho felemelkedése is? Mit kellett volna másképp csinálnia az egykor imádott elnöknek? Belátta vajon a hibáit?

valeron_depor_efejpg_001.jpg 

Tovább

Zenélni kezdtek a labdarúgók!

Vinnie Jones, Andy Cole vagy épp John Barnes. A szigetországban is akadtak zenei vénával megáldott labdarúgók, de mi most egy olyan nemzettel foglalkoznánk, ahol manapság feltűnően sok lett az énekelni vágyó focista. Vannak köztük olyanok, akik szólókarrierbe kezdtek, de páran csak egy-egy szám erejéig kóstoltak bele ebbe a világba. 

maxresdefault.jpg

Tovább