Eltékozolt tehetségek: Alexandr Kokorin

2019. október 10. - Faludi Kiss Ákos

Olyan labdarúgók pályafutása kerül terítékre a többrészes sorozat részeként, akiket tehetségük jóval többre predesztinált, mint amilyen karriert végül magukénak tudhatnak. Az első rész egy aktuális esetről szól, melynek főszereplő az oroszok tehetséges játékosa, Alexandr Kokorin. Számára még van remény, hogy rendbe tegye a karrierjét, de ehhez gyökeres változások kellenek!

1539090611_776929_noticia_normal.jpg

Tovább

Óriásölők: Wolverhampton Wanderers

A Wolverhampton Wanderers az elmúlt évtizedekben nem tartozott a legszűkebb élmezőnybe az angol bajnokságban. Utolsó bajnoki címüket 60 éve szerezték az első osztályban, de mégis egyre többen beszélnek róluk és a portugál edzőjükről, illetve jó barátjáról, aki a világ legbefolyásosabb játékosügynöke. Két év alatt kis túlzással csodát tettek a csapattal. 

o-treinador-nuno-espirito-santo-foto-wolverhampton-wanderers-fc.jpg 

Tovább

Statisztika: Van élet 30 év felett is!

Egy 30 év feletti csatár már öregnek számít? Miért értékelnek le valakit azért, mert már elmúlt 30 éves? A támadósorba tartozó játékosok tényleg a kor előrehaladtával veszítenek a hatékonyságukból vagy épp ellenkezőleg? Lionel Messi, Cristiano Ronaldo és Edinson Cavani. Elmúltak 30 évesek, mégis termelik a gólokat. Esetleg ők lennének a kivételek?

1555721842_979068_1555722036_noticia_normal.jpg

Tovább

Jövőt építik: Szuper utánpótlás egy belga klubnál

A belga labdarúgás az elmúlt években az élvonalba küzdötte magát, amiben jelentős szerepe volt egy klubnak, amely kiváló utánpótlás-képzéssel rendelkezik. Náluk bontogatta szárnyait Kevin De Bruyne, Thibaut Courtois vagy épp Steven Defour, akik mind belga válogatottságig vitték. Remek játékosmegfigyelő rendszerrel rendelkeznek, ami elősegíti a sikereiket. Kik ők?

genk-kevin-de-bruyne-courtois_1mvf4gn7oc6l31k2mwnfh9i8sv.png

Tovább

Tanítani való: Hogyan alakult át Cristiano Ronaldo játéka?

A portugál világsztárt megosztó személyiségnek tartják. Ugyanakkor lehet őt szeretni vagy nem szeretni, de mindenképpen elismerésre méltó az alázat és akarat, amivel a labdarúgás iránt viseltetik. Cristiano Ronaldóra 34 éves korában is a világ egyik legjobbjaként tekintenek, ami annak köszönhető, hogy szinte a szemünk előtt alakult át a játékstílusa. 

ronaldo.jpg

Tovább